Vierdelige baby eetset uit siliconen - Lagon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK285

Maak van elke maaltijd een fluitje van een cent met deze kleurrijke eetset uit premium siliconen. Kleurrijk, onbreekbaar, veilig én makkelijk proper te maken: win, win win!

30,59 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenSiliconen
TypeKinderservies
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Vierdelige baby eetset Lagon van EKOBO bevat een stevige kom en bord met handige zuignap om rondslingerende borden te vermijden. Een trainingsbeker met twee handvatten om de overgang van de fles te vergemakkelijken en tegelijkertijd de zich ontwikkelende tandjes van de baby te beschermen. En een ergonomische lepel met zachte punt, ontworpen voor de eerste voedingen, fruit- en groentenpapjes maar ook nog leuk als je al een gevorderde eter in huis hebt.

Het beste van alles is dat je het kinderservies gewoon in de magnetron of de oven kunt zetten om maaltijden op te warmen. En na het smullen gewoon makkelijk in de afwasmachine.

Afmetingen bord: ø 18 x 4,5 cm - kom: ø 12 x 5 cm - kopje: ø 7 x 7 cm
Materiaal: eersteklas siliconen van voedselkwaliteit

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1818100.63
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!