Vivi siliconen eetset - Mr bear sandy multi mix

Handige eerste eetset uit zacht en onbreekbaar siliconen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4872

Mooie kleurtjes en duurzame materialen. Deze eetset met berengezichtjes is een origineel cadeau voor elk kind.

Zo is het altijd duidelijk waar je baby aan tafel moet zitten en wordt het eetmoment praktisch en fun!

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14799 5066

CollectieVivi
TypeEetsets
PrintsMr bear sandy
KleurMeerkleurig

Vivi siliconen eetset Mr Bear Sandy Multi Mix is een 4-delige duurzaam kinderservies gemaakt van zacht én onbreekbaar silicone: een zacht en buigzaam materiaal. Deze kinder eetset is ook verkrijgbaar in andere kleurencombo's.

In deze set zit een beker met handvaten, een kom, een bord met oortjes en een bijpassende lepel.

Materiaal: gemaakt van 100% silicone, getest volgens de laatste EU-regelgeving
Afmetingen: beker: 7 x 6,5 cm, inhoud 160 ml • bord: 17 cm diameter, 2,5 cm hoog • lepel: 2,5 x 4,5 x 14 cm • kom: 11,5 cm diameter, 4,5 cm hoog
Onderhoud: vaatwasmachinebestendig tot 65°C • oven veilig • microgolfoven veilig • vriezer veilig tot -20°C • Geschikt voor inhoud tot 230°C • Niet gebruiken op verwarmingsplaat • Voor gebruik in de vaatwasser of warm zeepwater wassen • Veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!