Vleermuizen superheldencape

Zwarte verkleedcape met kap, afgewerkt met verstevigde vleermuisoren

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Alles voor een superhelden feestje (21)

Bestrijd de misdaad met de mysterieuze superheldencape van Great Pretenders. Mini-helden kunnen incognito missies uitvoeren wanneer ze de vleermuizen cape dragen.

De zwarte cape met kap is de ideale dekmantel voor heimelijke avonturen in het holst van de nacht!

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 54695

PersonageSuperheld
TypeVerkleedcapes
KleurZwart

Vleermuizen superheldencape van Great Pretenders is gemaakt in velours en afgewerkt met een stoere applicatie op de rug. de kap is voorzien met 2 verstevigde vleermuisoren om het superheldeneffect te vergroten. Leuk om te combineren met het vleermuizen superhelden kostuum van Great pretenders.

Geschikt voor kleine avonturiers van 4 tot 6 jaar.

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories