Vriendenkwartet - Eenhoorn Flonkerglans

Staat: Nieuw product

Haba

Eenhoorn Flonkerglans en haar vriendinnen spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste portie geluk kun je vier dezelfde kaarten verzamelen en zo een kwartet vormen. Als beloning krijg je dan een wolkenkristal. Wie slaag erin om de meeste wolkenkristallen te verzamelen?

6,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301795

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een betoverend kaartspel met 32 kwartetkaarten, 6 wolkenkaarten, 8 wolkenkristallen en 1 handleiding. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar, 2-6 spelers.
Gemiddelde speelduur: 10 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.22.511.20.142
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!