muzikale luchtballon speeltje Happy Dots

Vrolijke muzikale luchtballon - Happy Dots

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ40356

Laat Elphee zachtjes 'over the rainbow' voor je kleintje zingen, terwijl hij in slaap valt.

39,95 €

23,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Terwijl het deuntje speelt, zie je Elphee dichter en dichter naar de vrolijke stippen luchtballon kruipen. Je baby vindt het vast heerlijk om naar te kijken, waar hij ook ligt. Door de handige velcro bevestiging kan je Elphee gemakkelijk vastmaken aan de wandelwagen, het speelpark of aan het bedje.

Materiaal: 100% katoen, met polyester vezel vulling.

Melodie: Over the rainbow.Melody
Onderhoud: schoonvegen met een zachte vochtige doek, niet onderdompelen in water. Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte.

Afmetingen: 15 x 40 cm.


TypeMuziekmobielen
Done By Deer designsHappy Dots
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.360.150.19
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-40708