Wasbaar rond tapijt Wheels - Ø 140 cm

Rond, zacht en wasbaar EcoCity speeltapijt met voertuigen en fietsen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA148

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Eco City is zo leuk dat je rondjes zou kunnen blijven rijden door deze zalige collectie van Lorena Canals.

Dit rond, zacht en wasbaar speelkleed is ideaal voor de kinderkamer en laat de verbeelding van je kind het stuur overnemen, omringd door e-voertuigen en fietsen, met pompons als wielen. Het heeft een handig formaat om overal in huis te kunnen spelen. Dus, wie is er in voor wat vroom-vroom plezier?

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-WHEELS

Wasbaar rond tapijt Wheels uit de collectie van LORENA CANALS verdient een mooi plekje in jouw kinder- of speelkamer. Het vloerkleed is zacht en is gemaakt uit kwalitatieve materialen, bovendien kan je het rond tapijt gewoon wassen in de machine. 100% speel én kidsproof!

Afmetingen: Ø 140 cm

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels. Basis: hergebruikte textielvezels

Wasadvies: het eerste wasbare tapijt in de wereld, dit vloerkleed mag je wassen in de machine

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories