Wasbaar tapijt - Mini Dream

Dromerig vloerkleed in de vorm van een schattige wolk

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA009

Wasbare Lorena Canals tapijten (47)

Verhaaltjes verzinnen, lekker dagdromen, ... het lukt wonderwel op dit schattige vloerkleed of stap met knusse tenen recht uit bed en maak een wandeling op wolkjes.

Deze mini tapijt zal de verbeelding van je kinderen op veel manieren aanwakkeren. Hij wordt geleverd met een praktische katoenen rugzak met trekkoorden om hem makkelijk op te bergen indien nodig.

65,00 €

52,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-MI-DREAM

Formaten70 x 100 cm
TypeTapijten
KleurBlauw

Mini Dream Wasbaar Tapijt uit de collectie van Lorena Canals is handgemaakt door bekwame ambachtslieden, dit maakt elk stuk uniek. Het mini vloerkleed in de vorm van wolkjes wordt geleverd met een praktische katoenen tasje met trekkoorden.

Afmetingen: 70 x 100 cm

Gewicht: 1,25 kg

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels, basis van gerecycleerd katoen, vrij van schadelijke stoffen

Was- en gebruiksinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 6 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories