Wasbaar Tapijt RugCycled - ABC

Duurzaam alfabet vloerkleed uit ongeverfd katoen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA002

Wasbare Lorena Canals tapijten (41)

Een nieuwe kijk op het bestverkopende ronde ABC-vloerkleed uit de Lorena Canals lijn, nu rechthoekig van vorm en met de rauwe look en feel van de RugCycled-collectie. Kinderen kunnen het alfabet leren door letters met hun vingers na te tekenen!

Reuse, recycled, RugCycled®. Deze duurzame collectie is gemaakt van gerecyclede vloerkleden en geeft ons katoenafval een tweede leven met tijdloze ontwerpen in een ruwe stijl.

97,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-RUC-ABC-XS

Formaten90 x 130 cm
TypeTapijten
KleurCrème

RugCycled Wasbaar Tapijt ABC van Lorena Canals. Dit groot duurzaam vloerkleed is zorgvuldig met de hand gemaakt en komt uit de RugCycled® collectie - de eerste gerecyclede wasbare tapijten op de markt - en brengt enkele van de meest iconische ontwerpen in een moderne stijl dankzij de volledig natuurlijke afwerking van ongeverfd katoen gecombineerd met gerecycled garen.

Afmetingen: 90 x 130 cm

Gewicht: 2,1 kg

Materiaal: 97% katoen 3% andere vezels - basis: gerecyclede textielvezels, zero waste - vrij van giftige of vervuilende kleurstoffen - met RugCycled® heeft Lorena Canals eindelijk ons ​​doel van nul afval bereikt, plus besparen we tot 90% water en energie in het productieproces!

Onderhoud: thuis wasbaar: gemakkelijk te wassen, het tapijt kan in een conventionele wasmachine worden gewassen. Kies een laag toerental als het vloerkleed vlechten, tassels of pompoms heeft. Geschikt voor vloerverwarming.

Herkomst: met de hand gemaakt in India

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories