Wasbaar Tapijt RugCycled - Azteca

Kleed uit een mix van ongeverfd katoen en gerecycled garen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA001

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Het Azteca vloerkleed is een topper, niet alleen door het duurzaam gerecycleerd materiaal maar ook door het design, het feit dat het ethisch geproduceerd is en boordevol mooie details zit.

Zo mooi en tijdloos tegelijk, ideaal voor in de slaapkamer van de kindjes, tieners ... of de coolste ouders! ;-)

89,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-RUC-AZT-XS

Formaten90 x 130 cm
TypeTapijten
KleurPaars

RugCycled Wasbaar Tapijt Azteca van Lorena Canals. Dit groot duurzaam vloerkleed is zorgvuldig met de hand gemaakt en komt uit de RugCycled® collectie - de eerste gerecyclede wasbare tapijten op de markt - en brengt enkele van de meest iconische ontwerpen in een moderne stijl dankzij de volledig natuurlijke afwerking van ongeverfd katoen gecombineerd met gerecycled garen.

Afmetingen: 90 x 130 cm

Gewicht: 2,1 kg

Materiaal: 97% katoen 3% andere vezels - basis: gerecyclede textielvezels, zero waste - vrij van giftige of vervuilende kleurstoffen - met RugCycled® heeft Lorena Canals eindelijk ons ​​doel van nul afval bereikt, plus besparen we tot 90% water en energie in het productieproces!

Onderhoud: thuis wasbaar: gemakkelijk te wassen, het tapijt kan in een conventionele wasmachine worden gewassen. Kies een laag toerental als het vloerkleed vlechten, tassels of pompoms heeft. Geschikt voor vloerverwarming.

Herkomst: met de hand gemaakt in India

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories