Weekender large - Birds

Grote duurzame weekendtas met elegante vogelprint

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK145

Op stap met je mini en FRESK! (94)

De Fresk tassencollectie is er nu niet alleen maar voor de kindjes maar voor het hele gezin. Dankzij de large weekender neem je al je spullen in alle comfort en stijl met je mee.

Een prachtige, ecologische tas uit gerecycleerd materiaal. Nu enkele nog je lievelingsprintje kiezen, inpakken en wegwezen!

59,95 €

41,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FB920-02

TypeWeekendtassen
PrintsBirds
KleurRoze

Weekender large is de grote variant van de superleuk weekendtas van FRESK. Deze hippe, grote weekendtas met elegante Birds-print is een echte aanwinst in de FRESK tassencollectie. De ruime cilindervormige reistas met 2 stevige handvaten, lederen accenten, een ruim extra zakje met rits vooraan is helemaal gemaakt uit recycled PET-flessen. Deze duurzame collectie vol stijl bestaat uit verschillende modellen en is verkrijgbaar in heel wat verschillende FRESK prints. Heb je een favoriet?

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen met GOTS-label

Afmetingen: 55 x 26 x 26 cm

Fresk is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke baby-essentiels en nu ook een leuke, nieuwe tassencollectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Op stap met je mini en FRESK!
Inspiratie en stories