Winston nachtlampje - Panda creme de la creme

Herlaadbaar kinderlampje in de vorm van een stijlvolle panda

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD249

Welcome to my jungle (74)

De nachtlampjes van Liewood zijn wondermooi, als ze aanstaan maar ook overdag schitteren ze in je kleintjes kamer.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook lief voor het milieu want ze werken niet op batterijen maar zijn makkelijk te herladen met een stekker. Nu enkel nog kiezen welke je het leukste vindt!

44,00 €

35,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12724 0010

CollectieWinston
TypeNachtlampjes
PrintsPanda creme de la creme
KleurCrème

Panda Creme de La Creme is met voorsprong één van de meest stijlvolle lampjes die je ooit zag. De Liewood nachtlampjes staan mooi overdag én 's nachts en zijn de beste compagnon om je kleintje gezelschap te houden tijdens de donkere nacht.

Materiaal: 100% silicone - CE tested + met snoer om op te laden
Afmetingen: 13 x 11 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1113110
  • Door Hilde F.
  •  de 09/12/2020
heel tof en origineel
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories