Wobbel Starter balansbord - gerecyclede vilt muis grijs

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB036

Open-ended play met De Kleine Zebra (63)

De Wobbel Starter met gerecyclede grijze muisvilt is de mini-versie van de Wobbel, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Mijn eerste Wobbel, zeer stabiel voor nog trillende benen, extra licht voor kleine armen en voorzien van robuust geperst vilt. Een model geschikt voor peuters of kinderen die nog moeite hebben met het vinden van hun evenwicht. Het stimuleert hun creativiteit en evenwicht terwijl het milieuvriendelijk is. Gemaakt van duurzame en ecologische materialen, is dit bord een verantwoorde keuze voor ouders die zich zorgen maken over de toekomst van hun kinderen. Geef hen een speeltje dat hen in staat stelt om plezier te hebben terwijl ze leren om de planeet te respecteren.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

109,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30-STARTMOU

CollectieWobbel Starter
TypeBlank gelakt met ecovilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltBaby muis
Korting- 30 %

Wobbel Starter blank gelakt met gerecycleerd vilt in muis. De Wobbel kent zijn oorsprong in de Waldorf-scholen (bij ons gekend als Steinerschool of Vrije School). Dit klassieke balanceerbord in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen is vanaf nu onder de naam Wobbel verkrijgbaar. Wobbel is het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Spelen, balanceren en zoveel meer ! Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

Over de Wobbel Starter:

✔ kleiner, maar houdt nog steeds gemakkelijk 100 kilo
✔ lichter, dus gemakkelijker voor kleintjes om op te tillen, te draaien en mee te trekken
✔ zachte curve, dus perfect uitgebalanceerd
✔ onverwoestbaar en gemakkelijk te reinigen gerecycleerd vilt, voornamelijk gemaakt van gerecyclede flessen
✔ een slankere taille en geaccentueerde hoeken voor maximale stabiliteit
✔ door een compactere en unieke opbouw van het hout (we toveren met laagjes) is de Starter®️ wat flexibeler, want de stabiliteit ten goede komt
✔ kinderen ontgroeien 'm niet snel, want door zijn formaat kunnen er ook toffe skateboardachtige moves op gedaan worden
✔ het is de ultieme travel Wobbel®️: op vakantie, naar school, naar een speelafspraakje

Leeftijd: we plakken er niet echt een leeftijd aan. We nodigen uit. En zien voordelen voor hele jonge kinderen en kinderen met een nog 'jonge' motoriek. Deze Wobbel®️ is uitgebreid getest zoals alle andere modellen en is veilig van 0 tot 100 jaar.
Afmetingen: ongeveer 70 x 27,5 cm
Materiaal: beukenhout, persvilt van gerecycleerde petflessen. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 2 kilo.
Gebruiksgewicht: tot 100 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
703027.52
  • Door Lien V.
  •  de 15/07/2023
Prima
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories