Wondermooie en zachte tetradoek - Fish

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP375

Als een vis in de zee ... zo zal je mini zich voelen alshij of zij kennis maakt met de zachtheid en het comfort van deze grote tetradoek uit organisch katoen, de print is met de hand getekend en is heerlijk om naar te kijken dankzij het hoge contrast. Leuk om je kleintje mee af te drogen, in te bakeren of lekker in weg te kruipen en te gebruiken als knuffeldoek.

Met voorsprong een superleuk en praktisch kraamgeschenk dankzij de schattige verpakking en heerlijke inhoud.

23,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8901

TypeTetradoeken

Monochrome tetradoek Fish is een 100% biologische swaddle van Wee Gallery die je baby, jij als mama en de planeet super blij maakt! De doek met prachtig getekende vissen in alle vormen en maten heeft een groot formaat zodat het zowel gebruikt kan worden als inbakerdoek, een dekentje voor in de kinderwagen of om op de verzorgingstafel te leggen. Als kers op de taart heeft de tetradoek een super lieve verpakking waardoor het ook nog eens perfect is om cadeau te geven én te krijgen.

Deze swaddle past perfect bij de Baby Animals collectie van Wee Gallery en is ook verkrijgbaa rin andere zwart wit prints.

Afmetingen: 122 x 122 cm
Materiaal: 100% organisch tetra katoen
Wasadvies: wassen met gelijke kleuren - mag in de droogkast op lage temperatuur
Herkomst: geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
102580.17
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.