Zacht Sitges kussen - Farniente yellow

Zacht Sitges kussen - Farniente yellow

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30440

Cozy corner met Nobodinoz (45)

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit...

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePure collection
TypeKussens
KleurGeel
Nobodinoz printsFarniente yellow
Vormrond
Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit 100% organisch katoen en is perfect te combineren met de 'Horizon' collectie.

Het zachte 'farniente yellow' van dit ronde kussen doet iedereen dromen van heerlijke dagen aan het strand! Ideaal te combineren met de andere prachtige Mediterraanse kleuren die je ook in de tipi's en speelhuisjes ziet verschijnen. Bovendien kan je de hoes van het kussen halen zodat het makkelijk in de wasmachine kan!

Materiaal hoes: organisch katoen
Materiaal vulling: polyester
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
454500.4
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Cozy corner met Nobodinoz
Inspiratie en stories