Zachte bedset met kussenhoes voor de ledikant - Dot creme/grey' (100x140cm)

Zachte bedset met kussenhoes voor de ledikant - Dot creme/grey' (100x140cm)

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

KZ30501

Droom jij ook van een heerlijke nachtrust? Slaap als een roosje met deze superzachte bedset van CamCam. De overtrek en kussensloop zijn...

66,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Droom jij ook van een heerlijke nachtrust? Slaap als een roosje met deze superzachte bedset van CamCam. De overtrek en kussensloop zijn satijngeweven en afgewerkt met een ritssluiting. Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren!

Deze set bevat een donsovertrek van 100x140cm en één kussensloop van 40x45cm. De overtrek en kussensloop worden geleverd in een bijpassende stoffen tas.

Materiaal: 100% organisch katoen.
GOTS gecertifieerd.
Wassen op 40 graden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.4
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.

product referentie :200.P10