doudou camping cubs bear lovely (32cm)

Zachte doudou - Camping Cubs Bear Lovely (32cm)

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB069

Laat je kleine kapoen knuffelen, spelen en zacht indommelen met deze schattige, zachte slaapknuffel van Skip*Hop. De doudou is lekker zacht, heeft verschillende structuren en stofjes én een bijtspeeltje om het ongemak van doorkomende tandjes te verzachten.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306102

Heerlijk zachte slaapknuffel Doudou Campng Cub Bear Loverly, perfect om mee te spelen, knuffelen, zacht in te dommelen. Aan de slapende beer hangt een bijtspeeltje in de vorm van een visje. De verschillende kleuren en stofjes zijn vast reuze interessant voor je kindje en het Skip*Hop knuffeltje zorgt voor een veilig en geborgen gevoel bij het slapengaan.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Afmetingen: 38 x 38 x 32 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.1270.27940.05080.126
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!