Zachte set hoeslakens - Play to Night reisbed

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB106

Met deze set hoeslakens ben je zeker van zoete dromen!

De set is gemaakt van zacht gebreid katoen dat heerlijk is op om te rusten. En ook al is deze set ontworpen om perfect te passen bij het Play to night reisbedje van Skip hop, de lakentjes zijn universeel en passen ook op een standaard babybedje of reisbedje.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 276050

Fijne set universele hoeslakens van Skip Hop. Ontworpen om je Play-to-Night reisbedje af te maken maar ze passen ook op een standaard ledikant. Er is er eentje in klassiek wit en een stijlvol grijze met witte wolkjes.

Materiaal: zacht gebreid jersey katoen

Afmetingen: 95,5 x 61 cm

Wasadvies: mag in de machine gewassen en gedroogd worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!