Zalige grote tetradoek - Dino

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU547

We ♥ de Mushie textiel collectie (31)

Echt tetrafans weten het al langer, de grote tetradoeken van Mushie zijn een heerlijke baby must-have waar je ook nog lang na de baby periode geniet van hebt.

Deze grote tetradoek van Mushie is gemaakt uit voorgewassen biokatoen en dus erg lief voor je baby's huidje. Het tetra katoen ademt terwijl het wel je kindjes warm en geborgen houdt. De dino print maakt het plaatje af.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.006.07

TypeTetradoeken
KleurWit

Deze grote tetradoek Mushie Dino is ideaal om je baby in te bakeren, te voeden, onder te dekken of als knuffeldoek te gebruiken. Deze royale swaddle met dinosauriërs blijft lekker zacht na elke wasbeurt en is ook verkrijgbaar in een hele reeks andere kleuren en hippe prints.

Afmetingen: 120 x 120 cm
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: koud wassen - drogen in droogkast of waslijn

_

Mushie's missie: Baby's verdienen alleen het allerbeste, daarom maakt MUSHIE praktische en wondermooie babymusthave die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan en niet vervangen hoeven te worden. Ze werken met ecologische en duurzame materialen en kiezen resoluut voor minimalistisch design. Daar komt nog eens bij dat hun producten erg betaalbaar zijn. MUSHIE is er voor baby's maar we zijn er zeker van dat mama's er ook meteen weg van zullen zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Stijlvol design gaat hand in hand met ecologische én betaalbare materialen . Het merk zag het leven in toen Mushie mama werd en op zoek ging naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby. Gefrustreerd door het aanbod begon ze haar eigen lijn en werd samen met haar zoontje een eigen merk geboren. Baby's verdienen het allerbeste en verdienen producten die lang meegaan. Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt f unctionele baby musthaves die minimalistisch en boordevol stijl zitten. Het resultaat zijn producten die zowel mama als baby blij maken. Leuk weetje: de kleuren van de Mushi slabjes matchen perfect met de populaire Bibs tutjes.
Collectie We ♥ de Mushie textiel collectie
Inspiratie en stories