Zalmkleurige bloemen tiara met lintjes - Evaline

Wondermooi prinsessenkroontje met handgemaakte organza bloemetjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA414

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (109)

Of je nu een jonkvrouw, prinses, fee of elf wil zijn, deze bloemen tiara past altijd en maakt je verkleedkostuum écht af.

De bloemetjes zijn handgemaakt van organza. De diadeem blijft goed zitten op het hoofd en is afgewerkt met sierlijke lintjes voor een extra magisch effect.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104886

PersonageFee/Elf
TypeHaarbanden
KleurRoze

Prachtig bloemen aureool met linten van Souza for Kids! Dit zalig hoofdaccessoire maakt van een feestjurk een elfen jurk, geeft je kleine schattebout een unieke look, de zwierige linten zorgen voor een extra feestelijk accent.

_

De Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de knappe outfits en  verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden pas echt een heerlijk feestje.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories