Zeegroene houten piano - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO308

Dans la jungle - Moulin Roty (48)

Laat de muzikale vingertjes van jouw kleintje los op deze prachtige piano! Met de 18 verschillende toetsen speel je de leukste deuntjes thuis.

Leuk muzikaal speelgoed om cadeau te doen op een verjaardagsfeestje.

99,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668413

CollectieDans la jungle
TypeToetsinstrumenten
KleurBlauwgroen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten piano met 18 toetsen van Moulin Roty helpt kleine muzikanten meer over muziek te leren en hun eigen ritme te ontwikkelen! Het is versierd met kleurrijke illustraties uit de Dans la Jungle-reeks op een mooie zeegroene achtergrond.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 33 x 25 x 29 cm

Materiaal: multiplex en kunststof

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/07/2021
Degelijk gemaakt, kan tegen een stootje, erg leuke uitvoering qua kleur en design.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories