Zeegroene houten piano - Dans la jungle

Zalig slaginstrument voor kleine virtuosen in wording

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO308

Dans la jungle - Moulin Roty (47)

Laat de muzikale vingertjes van jouw kleintje los op deze prachtige piano! Met de 18 verschillende toetsen speel je de leukste deuntjes thuis.

Leuk muzikaal speelgoed om cadeau te doen op een verjaardagsfeestje.

99,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668413

CollectieDans la jungle
TypeToetsinstrumenten
KleurBlauwgroen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten piano met 18 toetsen van Moulin Roty helpt kleine muzikanten meer over muziek te leren en hun eigen ritme te ontwikkelen! Het is versierd met kleurrijke illustraties uit de Dans la Jungle-reeks op een mooie zeegroene achtergrond.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 33 x 25 x 29 cm

Materiaal: multiplex en kunststof

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/07/2021
Degelijk gemaakt, kan tegen een stootje, erg leuke uitvoering qua kleur en design.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories