Zelfbouwkit - Tin can robot

Staat: Nieuw product

4M

KZ16936

Wie had ooit gedacht dat blikjes zo cool zijn! Maak van een gebruikt blikje een bewegende, wandelende robot of monstertje met grappige ogen....

22,99 €

17,24 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603270

Korting- 40 %

Wie had ooit gedacht dat blikjes zo cool zijn! Maak van een gebruikt blikje een bewegende, wandelende robot of monstertje met grappige ogen. Dagelijks worden miljoenen blikjes weggegooid. Een ervan wordt nu een robot of monstertje! Deze set bevat mechanische delen, een motor met elektrische bedrading, twee rietjes, schroeven en gedetailleerde instructies. Ook vereist, maar niet in deze kit inbegrepen: 1 AA batterij van 1.5V, een kleine kruisschroevendraaier en een gereinigd blikje.
Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.

Dit filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2416.560.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.