Zoet nachtlampje - wit eendje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC056

Little Lovely lampjes (22)

Maak kennis met dit oh zo schattige lampje in de vorm van een witte eend. Ze is gemaakt van eco- en kindvriendelijk materiaal en heeft een LED-lampje in zich dat niet warm wordt. Dankzij de timerfunctie gaat het nachtlampje vanzelf uit na 15 minuutjes.

Extra leuk in combinatie met de andere figuurtjes uit de Little Lights-collectie!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLDUWH36

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurWit
A Little Lovely Company figuurEenden

Dit aandoenlijk nachtlampje is de ideale compagnon om rustig mee in slaap te vallen. Het lieve LED-lampje geeft een zachte glow en werkt net als al de andere Little Lights op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten en het lampje schakelt dan na 15 minuten automatisch uit.

Afmetingen: 10,2 x 11,8 x 8,5 cm
Materiaal: kunststof / BPA-, PVC-, lood- en flafaatvrij
Werkt op 3LR44 batterijen - meegeleverd

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111290.15
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories