Krasfiguren - Sugarland

Zoete workshop met wrijfplaatjes - Sugarland

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ580

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Ben je helemaal verkikkerd op ijs, snoep en dolle diertjes? Kras met een potlood over de wrijfplaatjes en breng de winkel, de ijskar en het park tot leven in dit creatieve atelier. Kies een leuke achtergrond en je favoriete items uit de vellen met krasplaatjes, om een mooie collage te maken. Je bent helemaal vrij om zelf je beelden samen te stellen. Zet je creativiteit dus aan het werk!

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09568

CollectieSmall gifts
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenDecalcomanie
Leeftijdvanaf 4 jaar

Dit formidabele decalcomanie-pakket bevat 90 transfers en 3 achtergronden. Geweldig cadeau voor creatieve kinderen. 

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen met verpakking: 32 x 24 cm 
Design: Rosey Cheekes

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories