Zomerse set van 4 kleine bamboe kommetjes - Bambino pop

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK003

Deze set bamboe kommetjes is zo leuk dat ook mama en papa er snel verliefd op zullen worden. Ze passen overal bij, vrolijken de tafel op en zijn daarnaast ook duurzaam, herbruikbaar, stapelbaar en gemaakt uit biologische bamboe- vezels met een nette satijnen look.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 34529

CollectieBambino
TypeBowls
KleurMeerkleurig

Set van 4 kleine bamboe kommetjes Bambino Pop van EKOBO, perfect voor kindjes maar eigenlijk ook voor de rest van de familie en verkrijgbaar in een reeks zomerse kleurtjes. Ideaal voor zowel binnen als buitenshuis te gebruiken en makkelijk te matchen met het bestek, de bordjes of bekers uit dezelfde eco-reeks.

Afmetingen: 15 cm diameter, 5 cm hoog

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.809
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!