Zonnig stoffen babyboekje - Regenboogwereld

Staat: Nieuw product

Haba

HAB939

Een superfijn babyboekje voor jouw kleintje om volop te ontdekken! Met de knisperfolie en pieper blijft jouw baby uren geboeid kijken en voelen. 

Komt met klittenbandlus om aan de kinderwagen of het autostoeltje te bevestigen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306028

Zacht stoffen babyboekje regenboogwereld van Haba heeft 4 kleurrijke pagina's met een kikkertje onder een wolk, zon en regenboog. Stimuleert de .jongsten om te kijken, voelen, spelen en (be)grijpen.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Afmetingen: 13,5 x 13,5 x 3,5 cm
Materiaal: metaal & polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!