Zwarte Piet kaartspel in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (82)

In dit blikken doosje zit een bijzonder leuk kaartspel: zwarte piet! Trek bij je buurman een kaartje en leg zo snel mogelijk al jouw kaarten af. Wie als laatste overblijft met de zwarte piet, is de pineut!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301320/301403

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een hilarisch kaartspel voor jong en oud, vanaf 4 jaar. Het spel komt met een leuk extraatje: een zwarte schminkstift. Zo kan je de pineut een zwarte neus geven!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.7310.30.35
  • Door Greet V.
  •  de 22/12/2022
Prima product, komt 100% overeen met mijn verwachting
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories