Zwarte Piet kaartspel in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

In dit blikken doosje zit een bijzonder leuk kaartspel: zwarte piet! Trek bij je buurman een kaartje en leg zo snel mogelijk al jouw kaarten af. Wie als laatste overblijft met de zwarte piet, is de pineut!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301320/301403

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een hilarisch kaartspel voor jong en oud, vanaf 4 jaar. Het spel komt met een leuk extraatje: een zwarte schminkstift. Zo kan je de pineut een zwarte neus geven!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.7310.30.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories