1,2, puzzel mee! 'getallen 1-10'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19061

Heerlijk puzzelen met deze 10 puzzels van elk 2 stukken. En tegelijkertijd krijgen de kids de getallen onder de knie. Daarnaast krijg je er ook...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7468

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Heerlijk puzzelen met deze 10 puzzels van elk 2 stukken. En tegelijkertijd krijgen de kids de getallen onder de knie. Daarnaast krijg je er ook nog een houten figuurtje bij om vrij mee te spelen. Voor kleine puzzelaars vanaf 2 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.9523.90.567
  • Door Diana V.
  •  de 12/12/2019
Super om cijfers te leren, de puzzel stukken zijn groot genoeg voor de peuter/kleuter handjes.
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.