2-in-1 puzzel en poster - World

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

KZ25008

Spelenderwijs bijleren? Dan is deze coole puzzel met poster exact wat je zoekt. Ontdek de wereld, de continenten en de dieren die daar leven door...

14,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382873-5

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenGeografie

Spelenderwijs bijleren? Dan is deze coole puzzel met poster exact wat je zoekt. Ontdek de wereld, de continenten en de dieren die daar leven door de puzzel te maken. Komt in een mooie stevige geschenkkoker. Inhoud: puzzel van 200 stuks met een grootte van 33x48 cm + poster met dezelfde afbeelding van 40x61cm. Voor puzzelwonders vanaf 6 jaar. Ook in andere uitvoeringen opgenomen in ons Crocodile Creek assortiment.

Crocodile Creek producten voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!