40ansCorolle Pop Léonie - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR057

Mon grand poupon van Corolle (25)

Hoera! Corolle bestaat 40 jaar en Léonie viert mee.

Deze #40ansCorolle pop is een feesteditie en heeft de perfecte grootte om in kleine armpjes te liggen, verzorgt en geknuffeld te worden. Uiteraard draagt ze een feestelijke outfit met accenten in een feestprint en schitterende gouden details zoals haar heerlijke platte schoentjes en bijpassende strik.

71,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130170

#40yearsCorolle pop Léonie is een feest-editie en een perfect verjaardagscadeau van Corolle. Deze pop is 36 cm groot en past mooi in de armen van je kleintje. Het hoofdje, de armen en beentjes van Léonie zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Daar het zachte lijfje kan je pop makkelijk bewegen en zelf helemaal alleen zitten. Ze heeft altijd zin in een feestje en als je de pop neerlegt, sluit ze haar helderblauwe slaapoogjes. Leonie is feestelijk gekleed en draagt een bijpassend haarlint. Geef toe ... dit is toch het ideale verjaardagscadeau voor een verjaardag?

We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en elke dag mee kan spelen.

Grootte pop: 36 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories