40ansCorolle Pop Léonie - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR057

Mon grand poupon van Corolle (40)

Hoera! Corolle bestaat 40 jaar en Léonie viert mee.

Deze #40ansCorolle pop is een feesteditie en heeft de perfecte grootte om in kleine armpjes te liggen, verzorgt en geknuffeld te worden. Uiteraard draagt ze een feestelijke outfit met accenten in een feestprint en schitterende gouden details zoals haar heerlijke platte schoentjes en bijpassende strik.

71,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130170

Collectie40 years Corolle
TypePoppen
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

#40yearsCorolle pop Léonie is een feest-editie en een perfect verjaardagscadeau van Corolle. Deze pop is 36 cm groot en past mooi in de armen van je kleintje. Het hoofdje, de armen en beentjes van Léonie zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Daar het zachte lijfje kan je pop makkelijk bewegen en zelf helemaal alleen zitten. Ze heeft altijd zin in een feestje en als je de pop neerlegt, sluit ze haar helderblauwe slaapoogjes. Leonie is feestelijk gekleed en draagt een bijpassend haarlint. Geef toe ... dit is toch het ideale verjaardagscadeau voor een verjaardag?

We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en elke dag mee kan spelen.

Grootte pop: 36 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories