Verkleedkleren

De verkleedkoffer van de Kleine Zebra

Sorteren

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY – Verkleden is een tijdloos spel dat een belangrijke rol speelt in de persoonlijke ontwikkeling. Het aantrekken van een kostuum betekent je onderdompelen in een andere wereld; die van een ridder, een prinses of een tekenfilmheld!

Hoe kleed je je kind aan?

Kinderen, of ze nu jongens of meisjes zijn, houden van verkleden vanaf jonge leeftijd, want dit spel geeft vrije rein aan hun verbeelding. Ze verbergen zich ook achter maskers of kostuums om hun gevoelens of angsten uit te drukken. Wat het accessoire ook is, de magie gebeurt heel gemakkelijk en de kleintjes hebben er veel plezier in. Elk jaar maken Halloween, Carnaval en verjaardagsfeesten de gelukzaligheid van denkbeeldige personages... maar het plezier van het verkleden wordt ook het hele jaar door thuis gedeeld!

De beste baby-, meisjes- en jongenskostuums!

Het voordeel van kostuums is dat ze iedereen tevreden stellen! Geen onderscheid tussen jongens en meisjes; alle kinderen kunnen samen spelen en een wereld creëren waarin prinsessen naast cowboys staan en het hol van een dinosaurus ontdekken. De winkel van De Kleine Zebra heeft hoogwaardige kinderkostuums geselecteerd. De kleurrijke stoffen en originele snitten zullen kinderen blij maken: indiaan, heks, fee, piraat, tovenaar, piloot, politieman, brandweerman, superheld... het is elke dag carnaval in huis! Zodat zelfs de jongsten kunnen deelnemen aan het feest samen met hun grote broer of zus, bieden merken zoals Meri Meri, Great Pretenders en Souza for Kids ook capes aan, gemakkelijk aan en uit te trekken. Je baby veranderen in een draak, dinosaurus of eenhoorn wordt kinderspel!

Accessoires, make-up en verkleedkostuums voor kinderen

Naast prinsessenjurken en ruimtepakken heeft De Kleine Zebra een uitgebreid assortiment make-up en tatoeages die aan specifieke normen voldoen. Tattoos met originele ontwerpen, metallic of glitter make-up, nagellak... meisjes en jongens zijn dol op deze kleuren die hun gezicht verlichten! Soms is het maar een kleinigheid om een personage te verzinnen, en alle experts raden aan om de verbeelding van kinderen te stimuleren.

Piratenkostuum, ridderkostuum, vampierkostuum... De Kleine Zebra heeft alles!

De e-store van De Kleine Zebra is een ware schatkamer voor wie op zoek is naar kleine accessoires om mee te spelen: feeën vleugels, toverstaf, masker, ridder schild, juwelen, kroon, armband, schoenen, indiaanse hoofdtooi, zwaard, allerlei soorten hoeden... De schatkist zal snel vol raken. Naast carnaval of Halloween ontbreken de gelegenheden niet om te verkleden. De kostuums passen bij de leeftijd: heel eenvoudig voor een baby, ingewikkelder voor de grotere. Zo zijn kinderen dol op verkleedrijtuigen, die de illusie wekken dat ze op een paard, een draak, een leeuw... op weg naar het avontuur zijn!

Toont 433 - 438 van de 438 items

Toont 433 - 438 van de 438 items