Adiana knuffel - Unicorn sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD856

Unicorn capsule collection (14)

Liewood presenteert een geweldige capsule-collectie vol magie en speelse eenhoorns. Met zachte, gedempte kleurtinten - prachtige zandkleur en romige sorbetroze - is de Unicorn-collectie een esthetische Liewood-versie van hét schattigste fabeldier dat tot ieders verbeelding spreekt.

Maak kennis het de allerliefste gebreide knuffel van Liewood! Adiana wordt vast en zeker de beste maatjes met je kindje. Gemaakt uit biologisch katoen.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12906.5062

CollectieAdiana
TypeKnuffels
KleurCrème

Grote Eenhoorn knuffel Adiana van LIEWOOD, gemaakt uit breisel van ecologisch katoen. Leuk om cadeau te doen aan een mini eenhoorn-fan!

Afmetingen: lengte 70 cm, hoogte 42 cm
Materiaal: organisch katoen, met CE-label
Wasadvies: Handwas in koud water • Niet onderdompelen in water • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Niet strijken • Geen droogkuis • Al het water eruit duwen voor je hem laat drogen • Wassen met gelijke kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Unicorn capsule collection
Inspiratie en stories