Advent kalender - Wooden Marching Band

Houten kerst aftelkalender met muzikale dieren in een koffer

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR719

Zalige kerst met Meri Meri (80)

Dierenvrienden en muziek lovers zijn meteen verkocht bij het aanschouwen van deze heel bijzondere adventskalender in een koffer.

Open hem om de genummerde letterbakjes te onthullen, waarin geëtste houten dieren zitten, die allemaal een instrument bespelen of een cadeautje vasthouden, en een geëtste houten kerstboom. Het is perfect voor fantasierijk spel tijdens de feestdagen en het hele jaar door.

51,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 216928

CollectieChristmas
TypeAdventskalenders
KleurBruin

Advent kalender Wooden Marching Band uit de collectie van MERI MERI is een geweldlg kerstitem om lang geniet van te hebben. De kerstkalenders van Meri Meri zijn elk jaar weer bestsellers, dus kies snel jouw favoriet en het afstellen naar kerst kan beginnen.

  • De koffer heeft een prachtig ontwerp van een marcherende dierengroep, met goudfolie details en kan nadien gebruikt worden om de dieren, en ander speelgoed, in op te bergen voor speelplezier onderweg.
  • Houd de koffer vast met het stijlvolle lederen handvat, en open en sluit hem met de gepolijste messing sluiting
  • Open de met goudfolie genummerde bakjes binnenin om de geëtste dieren en kerstboomstukjes te onthullen
  • De dieren passen in speciale stukken, meegeleverd, zodat ze rechtop kunnen staan
  •  Geweldig cadeau om af te tellen naar het kerstfeest

Leeftijd: Geschikt voor 8+

Materiaal; Gemaakt van milieuvriendelijk papier, afgewerkt met milieuvriendelijke glitter

Afmetingen verpakking: 22,9 x 15,2 x 10,2 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories