Bamboe kinderservies - Circus beer

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ28962

Bamboe servies - ENGEL. (11)

Bamboe kinderservies van ENGEL. met leuke 'circus'-print.
Gedaan met de fles of de moederborst, de eerste zelfstandige hapjes breken aan....

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.23

CollectieBamboe servies
TypeKinderservies
KleurMeerkleurig
Bamboe kinderservies van ENGEL. met leuke 'circus'-print.
Gedaan met de fles of de moederborst, de eerste zelfstandige hapjes breken aan. Eindelijk, want dan kan dit unieke kinderservies uit de kast!
Het bord, de beker en de bowl zijn gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe. Het servies kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten en dranken.

Afmetingen:
Bord: 20 cm
Bowl: 14 cm
Beker: 7 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories