Bamboe melamine eetset - Girls animal

Bamboe melamine eetset - Girls animal

Staat: Nieuw product

Rice

KZ31225

In deze nieuwe collectie voor kinderen komen de prachtige illustraties van Robert Jacob Gordon helemaal tot leven. Deze Nederlandse...

24,90 €

14,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BABOX-4ZMEGANI

SamenstellingenBamboe
TypeEetset
KleurRoze
Korting- 40 %
In deze nieuwe collectie voor kinderen komen de prachtige illustraties van Robert Jacob Gordon helemaal tot leven. Deze Nederlandse ontdekkingsreiziger maakte tijdens zijn reizen in Afrika namelijk veel schetsen van dieren. Rice heeft kleur toegevoegd aan zijn tekeningen en vooral een vleugje FUN!

Dit bamboe melamine dinner set bestaat uit een bord met 4 compartimenten, een beker, een vork en een lepel.

Materiaal: bamboe, melamine.
Vaatwasbestendig.
Verpakt in een cadeaudoos, ideaal als geschenk.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15251.50.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.