Bamboe melamine eetset - Girls animal

Staat: Nieuw product

Rice

KZ31225

In deze nieuwe collectie voor kinderen komen de prachtige illustraties van Robert Jacob Gordon helemaal tot leven. Deze Nederlandse...

24,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BABOX-4ZMEGANI

SamenstellingenBamboe
KleurRoze
In deze nieuwe collectie voor kinderen komen de prachtige illustraties van Robert Jacob Gordon helemaal tot leven. Deze Nederlandse ontdekkingsreiziger maakte tijdens zijn reizen in Afrika namelijk veel schetsen van dieren. Rice heeft kleur toegevoegd aan zijn tekeningen en vooral een vleugje FUN!

Dit bamboe melamine dinner set bestaat uit een bord met 4 compartimenten, een beker, een vork en een lepel.

Materiaal: bamboe, melamine.
Vaatwasbestendig.
Verpakt in een cadeaudoos, ideaal als geschenk.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15251.50.35
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!