wijnglas in acryl - lavendel

Beeldig wijnglas in acryl - lavendel

Staat: Nieuw product

Rice

RI051

Let's summer met RICE (97)

Daar moeten we er eentje op drinken. Want deze acryl wijnglazen van Rice zijn gewoon te mooi om in de kast te laten staan. Ook ideaal voor kleinere kinderen, voedselveilig en handig om bijvoorbeeld een leuke picknick wat feestelijker te maken.

Bekijk ook zeker de rest van de Rice collectie, de retro toets is echt onweerstaanbaar, vind je niet?

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HSGLW-SWLA

SamenstellingenAcryl
TypeDrinkglazen
KleurPaars

Lavendelkleurig wijnglas in acryl van het Deense merkje Rice. Maak je tafelsetting compleet door deze glazen te mixen & matchen met je favoriete drinkbekers of een kan uit dezelfde serie van Rice. Zeker een kijkje waard.

Afmetingen: 17 cm hoog, diameter 9 cm

Materiaal: acryl (voedsel veilig, BPA-vrij)

Gebruiksadvies: mag niet in de vaatwasser, niet geschikt voor dranken boven de 70°C, mag wel in de diepvriezer

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.170.090.13
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories