Beestige 4 puzzels in een box - Dieren van de wereld

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER209

Elke dierenvriend beleeft plezier aan deze progressieve puzzelverzameling van MudPuppy. Deze 4 puzzels tonen telkens een ander dier op een ander continent en in zijn eigen habitat.

Elke puzzel heeft een ander aantal puzzelstukjes zo kan je rustig opbouwen en blijft elke puzzel interesant.

17,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 355384

TypePuzzels
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Mudpuppy 4 puzzels in een box Dieren van de wereld is toffe doos met 4 verschillende puzzels met een verschillend aantal stukjes van 4 tot 12. Leuk om het niveau van je kleine puzzelfan systematisch op te drijven of de uitdaging erin te houden.

Leeftijd: 2 - 5 jaar
Inhoud: Pinguïns (4 puzzelstukjes), Aziatische tijger (6 puzzelstukjes), bruine Beer (9 puzzelstukjes), Neuhoorn (12 puzzelstukjes)
Afmetingen elke puzzel: 15 x 20 cm
Materiaal: puzzel gemaakt uit 90% gerecycleerd papier, geprint met non-toxische inkt

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.