blokpuzzel PiouPiou & Cie

Beestige blokpuzzel - PiouPiou & Cie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ046

Negen kubussen in hout om te leggen, mee te schuiven, te verwisselen en om te draaien, geïllustreerd met de meest guitige dieren van de boerderij,

Dit is een super leuk behendigheidsspel waar je kleintje lekker lang zoet mee is, de blokken passen perfect in kleine handjes en hun coördinatie en creativiteit wordt keer op keer opnieuw geprikkeld.

18,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01950

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Met deze fijne blokkenpuzzel uit hout van het Franse speelgoedmerk Djeco, maak je in een handomdraai 6 verschillende dieren. Draai, schuif, verwissel en leg de blokjes zodat de eend, het schaap, de kip, het varken en de koe een voor een komen piepen. Komt verpakt in een stevige doos om alles mooi samen te houden.

Inhoud: 6 puzzels (9 blokken)

Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 4,5 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302890.672
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!