Beestige Houten Vormenpuzzel

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX378

Spelen met TRIXIE (60)

Vijf beestjes op een rij! Maak kennis met de Trixie diertjes en geef ze hun juiste plek in deze houten vormenpuzzel.

De puzzelstukjes zijn dik waardoor ze perfect passen in kleine handjes ... en de olifant, leeuw, ijsbeer, aap en krokodil kunnen elk op zichzelf staan, je kan er dus ook fijne rollenspelletjes mee spelen. Goed voor urenlang fantasiespel!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-157

TypeInlegpuzzels
KleurMeerkleurig

Houten vormenpuzzel van TRIXIE is fijn peuterspeelgoed dat de fijne motoriek verbetert en het leert kinderen over kleur en dieren. Als je een dier verwijdert, verschijnt er een kleur. Het spelen met de dieren laat hun fantasie de vrije loop! Leuk om cadeau te doen en afkomstig uit de World of Play collectie van dit Belgisch merk.

Materiaal: multiplex en MDF met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: 10 x 28 x 2 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Spelen met TRIXIE
Inspiratie en stories