Beklijvend kinderboek - De jongen op het dak

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH095

Het mooie aan boeken - ook kinderboeken - is dat ze kwetsbare thema's bespreekbaar kunnen maken. Zo ook dit mooiverhaal over afscheid en verdriet, en hoe afstand je op een andere manier leert kijken.

Op het dak van een gebouw in de stad zit een jongen. Binnen in hem doet het pijn. Daar probeert hij niet aan te denken. Hij wil niet deelnemen aan het gekrioel onder hem. Hij bekijkt het doen en laten van de man aan de overkant, de vrouw op het plein, het meisje dat naar school gaat, zijn mama ... Hij kijkt, hij observeert. Maar hij heeft er niets mee te maken. Of toch?

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914520

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurAline Sax
GenreFictie voor kinderen
ThemaGevoelens
Kinderboek De jongen op het dak grijp zowel door de tekst als illustraties naar de keel. Dit beklijvende en meeslepende verhaal gaat over een eenzaam jongetje.
 
Auteur: Aline Sax
Illustrator: Sassafras De Bruyn
Afmetingen: 16,5 x 24,5 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 144
Leeftijd: 9+
ISBN: 9789462914520

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.5016.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.