Belly gezichtsreiniger - Argan - 150 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM518

Hou die 'zwangerschapsglow' vast ook na de bevalling. Reinig en verzorg je gezicht met de PH-neutrale gezichtsreiniger van Attitude. Deze natuurlijk schuimende gezichtsreiniger is ontworpen met jonge mama's en de planeet in het achterhoofd.  Er zitten enkel natuurlijke, hypoallergene en worry-free ingrediënten in.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBlooming Belly
TypeGezichtsverzorging

Blooming Belly natuurlijke gezichtsreiniger op basis van arganolie, van Attitude. Arganolie is een rijk antioxidant dat al lang bekend staat om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om huidinfecties te voorkomen.

Inhoud: 150 ml

Gebruiksadvies: Maak je gezicht en nek nat met warm water en masseer het product zachtjes in voor een zachte reiniging. Grondig spoelen. Beëindig het reinigen door je nek en gezicht af te spoelen met koud water om optimaal te hydrateren en de huid te verstevigen.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.170.050.22
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.