Nutri-intensieve handcrème - For your hands only - 75 ml

De beste natuurlijke handverzorging ever, met abrikozenpitolie

Staat: Nieuw product

CîME

CE506

Ken jij de kracht van abrikozenpitolie al? De pit van de abrikoos is rijk aan omega 6 en 9. Het is een restproduct dat op een duurzame manier verwerkt wordt door de locale bevolking van Nepal en vormt de basis van deze natuurlijke huidverzorging.

De CÎME handcrème past perfect in je handtas en is intens voedend zonder te plakken, 100% biologisch en niet getest op dieren.

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Nutri-intensieve handcrème For your hands only van het Belgische skincare merk CÎME verrijkt met abrikozenpitolie afkomstig uit de Himalaya en aloë extract. Trekt snel in, voedt en beschermt de handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De abrikozenboom groeit op 3000 meter hoogte in zeer zuivere lucht en de productie is niet intensief. De boom werd in Nepal geïntroduceerd om de voeding van de lokale bevolking te diversifiëren. Maar men deed niets met de pitten, deze worden intussen ook nuttig voor het persen van voedzame abrikozenpitolie. Zowel het verzamelen van de abrikozen als het persen van de olie gebeurt door boerinnen in Nepal.

Leuk extraatje: de verpakking van deze handcrème gemaakt van suikerriet en dus is plantaardig.

Inhoud: 75 ml
Houdbaarheid: tot 18 maanden na opening
Hoe gebruiken? een beetje crème aanbrengen op de handen en lichtjes inmasseren. Trekt super snel in.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. Zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum, zonder phenoxyethanol. Biologisch gecertificeert met Ecocert Greenlife label. Veilig te gebruiken tijdens je zwangerschap of als je borstvoeding geeft.
Voor elk verkocht product schenkt CÎME een deeltje van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

_

Onze webshop is met het Belgische CÎME een superfijn vegan en fairtrade merk rijker. Dit verzorgingsmerk van eigen bodem gebruikt actieve bestanddelen uit de Himalaya en werkt mee aan liefdadigheidsprojecten om de lokale Nepalese bevolking niet alleen werk te geven maar ook te helpen. Hun gamma bestaat uit zuivere & doeltreffende producten, zonder nasty ingredients voor het hele gezin.

Bovendien heeft elk huidverzorgingsproduct een fijne geur en mooie verpakking. Ideale cadeautjes voor al je vriendinnen - én jezelf.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
We mogen trots zijn op CÎME , een mooi biologisch skincare merk uit eigen land (België) dat gemaakt is met producten uit de Himalaya . Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun  lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. Ze werken enkel met natuurlijke effecten die de huid voeden en doen wat ze beloven. Alles is biologisch gecertifieerd en vrij van  synthetische parfums, maar ziet er ook leuk uit in je badkamer. In hun producten zitten enkel  natuurlijke ingrediënten  in hun  puurste vorm  - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en  écht goed  zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100%  vrij van synthetische parfums .  Bio cosmetica hip en aantrekkelijk maken voor een groot publiek De actieve bestanddelen van CÎME producten komen uit Nepal, de productie gebeurt lokaal in Europa en grondstoffen worden ook lokaal verwonnen. De belangrijkste drijfweer achter CîME is de impact die ze kunnen hebben in Nepal. Zo loopt er onder andere een succesvol scholenproject en een project voor moeders die zelfstandig abrikozenpitolie kunnen ontginnen naast hun dagelijkse taken bij hun thuis en zo een zelfstandig, eigen inkomen kunnen vergaren. Het gamma van CîME wordt niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recycleerbaar. Ze doen erg veel onderzoek naar geuren en texturen. Typisch is ook dat de producten multifunctioneel zijn en geschikt voor verschillende doeleinden zodat je niet te veel nodig hebt voor een goed resultaat. Ook leuk om te weten: alle producten mogen worden gebruikt tijdens de zwangerschap , met uitzondering van de Himalaya balsem (omwille van de essentiële oliën die er in zitten). Op de verpakking van elk product staat duidelijke uitleg en tekeningen die stap voor stap de skincare routine of het gebruiksgemak van elk product uitlegt.  De producten van CîME zijn  goed voor je huid, zien er mooi uit én zijn 100% bio.  Daar zit de kracht van dit Belgisch skincare merk.  Let's be honestly beautiful!