bijzondere muzikale 'Owl' telefoon

bijzondere muzikale 'Owl' telefoon

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24477

explore & more by Skip Hop (10)

Uit de explore & more collectie van Skip Hop.
Hallo, met wie spreek ik? Met meneer de uil natuurlijk! Baby's houden van geluid...

19,90 €

Add to my wishlist

Uit de explore & more collectie van Skip Hop.
Hallo, met wie spreek ik? Met meneer de uil natuurlijk! Baby's houden van geluid en melodietjes. Kijk, luister en ontdek verschillende texturen met de muzikale 'uil' telefoon van Skip Hop. Op de buik van de uil zitten 10 knoppen met 10 verschillende geluiden en texturen. Telkens kleine ukkies er één indrukken, horen ze een geluid en gloeien de vleugels knalrood.
Met het "twinkle twinkle little star" melodietje en een 'hoot-hoot' uilen geluid. De muzikale telefoon is geschikt voor nieuwsgierige ontdekkers vanaf 6 maanden. BPA-, PVC- en ftalaatvrij.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101500.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie explore & more by Skip Hop
Inspiratie en stories