Grote Activiteitenknuffel Konijn - Après la pluie

Onweerstaanbaar knuffelkonijn met rechtopstaand oren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO381

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Deze superzachte, knuffelige activiteitenknuffel uit de collectie 'après la pluie' prikkelt de zintuigen van je baby.

Het onweerstaanbare knuffelkonijn heeft van alles voor kleine handjes om te ontdekken. Het is een echte knuffelvriendin voor je baby om vast te houden, aan te trekken en mee te schudden.

59,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715073

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffels

Deze grote activiteitenknuffel konijn van MOULIN ROTY nodigt uit om aan te raken door haar verschillende soorten textiel, grappige geluidjes en sprookjesachtige uitstraling.

Het lieve knuffelkonijn heeft een geborduurd gezichtje en lange rechtopstaande oren. Ze heeft ook een opvallend lange staart in oranje en is gekleed in een linnen tuinpakje, versierd met verschillende accessoires. Haar kraag van roze bont geeft haar een elegante en lieve uitstraling.

Materiaal: katoen, polyester en linnen
Wasadvies: wassen op 30 graden met wolprogramma

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories