opbergmand - Cuddly Cat

Blauwe lage opbergmand - Cuddly Cat

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP022

Ontworpen om gevuld te worden met favoriete speeltjes, lieve spulletjes ... en af en toe een geheime schat of 2. Deze mandjes met oortjes bieden een prima extra opbergmogelijkheid en passen overal in huis. Kinderkamer of gewoon interieur.

Mix & match ze moeiteloos met de iets grotere opbergmanden met dierenpatroon. Zet ze in of naast elkaar, jij weet het best!

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2701902302-M

CollectieAnimal Friends
TypeOpbergers
KleurBlauw
DiertjesKat

De dromerige vriendjes van Fabelab zorgen op hun eigen schattig manier voor wat meer orde in huis. Deze stijvolle blauwe opbergmand met oortjes van een kat is handig om dingen in te bewaren. Hij komt vast overal van pas!

Materiaal: organisch katoen

Afmetingen: diameter: 26 cm  - hoogte: 11 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Verkrijgbaar in verschillende designs en kleurtjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!