Iben muurmand - Natural

Rotan wandmand met oortjes, prima organizer voor de kinderkamer

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6006

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Een van onze favoRIETJES in onze collectie opbergers: de Iben muurmand van Liewood uit natuurlijke materialen.

Zonder meer een perfecte opberger voor de kinderkamer met één groot vak en schattige oren.

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14821-6000-ONE SIZE-CU

TypeMuurdecoratie
KleurBruin

Iben muurmand Natural komt uit de wondermooie collectie van het Deense merk LIEWOOD en zorgt voor orde in de kinderkamer of rond je verzorgingstafel. In deze opbergmand met oortjes kan je makkelijk kleine spulletjes kwijt en je hangt ze makkelijk aan de muur met het rondje aan de bovenkant.

Materiaal: 100% rotan
Afmetingen: 33,7 x 27 x 9,5 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories