Inger mand - Natural

Rotan opbergmandje met oortjes voor in de kinderkamer

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6007

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Kleine opbergmandjes, zoals dit rieten mandje van Liewood, komen altijd van pas in de kinder- of babykamer. Je kan er kleine spulletjes in kwijt en het doet ook prima dienst als speelgoedmandje voor kleine blokjes of autootjes.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14822-6000-ONE SIZE-CU

SamenstellingenRotan
TypeOpbergmanden
KleurCrème
Korting- 40 %

Inger mand Natural van LIEWOOD is een schattige, handgemaakte opbergoplosing met oortjes. Een mooie stukje woondeco en de perfecte opberger voor in elke kinderkamer!

Materiaal: 100% rotan
Afmetingen: 22 cm x 28 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories