Kleine gevlochten opbergmand - Appel

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM091

Ferm Living kIDs (82)

An apple a day may or may not keep the doctor away, maar wat wel zeker is is dat deze opbergmand een echte musthave is voor elk hip interieur.

Handig en prachtig tegelijk. Leuk om je spulletjes makkelijk op te bergen. Je kan het makkelijk combineren met de grote mand of met de zoete peer uit dezelfde serie.

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100229206

TypeOpbergmanden
KleurBruin

Een echt plaatje, deze kleine opbergmand in de vorm van een sappige appeltje. Een prachtig ontwerp van Ferm Living.

Afmetingen: Ø 20 x 28 cm hoog
Materiaal: gevlochten riet
Wasinstructies: proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories