Set van 2 Milus manden - Bankuan Grass

Leuke en praktische opslag voor al je kinderspeelgoed

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV226

MINI Bloomingville (180)

Kat en hond, ze vechten of ze gaan harmonieus samen. Voor deze set manden geldt vast en zeker het tweede. Deze opbergermanden zijn 100% kidsproof en zijn gemaakt in een formaat dat ze perfect maakt voor het opbergen van teddyberen, poppen, verkleedkostuums, speelgoedauto's en nog veel meer.

Wat zou jij in deze twee unieke opbergers bewaren?

229,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82053634

TypeOpbergmanden

Set van 2 Milus manden Bankuan Grass uit de prachtige collectie van het Deense merk BLOOMINGVILLE MINI. Deze manden zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, dat maakt ze stuk voor stuk uniek. Daarnaast zijn ze erg ruim en komen per 2: een grote en een kleine, afgewerkt met guitige gezichtjes.

Prima plek voor al je speelgoed, knuffels, dekentjes,... én ze machten mooi met elk volwassen interieur.

Materiaal: bankuan gras en metaal
Afmetingen grote mand: 55 x 45 cm • kleine mand: 38x 38 cm

_

Bij Bloomingville mini ben je echt aan het juiste adres om van je kinderkamer een gezellige plek te maken waar het heerlijk vertoeven is in Scandinavische stijl. Speels, met oog voor detail, kwaliteit en mooie natuurlijke materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.25
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories