Boerderij puzzeldoos - Tractor & co

Staat: Nieuw product

Haba

HAB210

Klaar voor een bezoekje aan de boerderij? Coole machines, schattige boederij dieren je kan het allemaal zien als je deze puzzels in elkaar hebt gelegd. In deze doos zitten 3 leuke puzzels voor kleine puzzelfans van telkens 24 stukjes.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300444

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Deze Haba Tractor & co Puzzeldoos bevat drie geweldige afbeeldingen met steeds 24 puzzelstukken om keer op keer in elkaar te puzzelen. Illustraties van de hand van Niklas Böwer.

Materiaal: stevig karton
Leeftijd: geschikt voor puzzelfans vanaf 4 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
245290.546
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/08/2021
Zeer leuke puzzels
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/05/2020
Voldoet aan de verwachting.
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/08/2019
het product voldoet aan de verwachtingen
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!