Bruine ecologisch speenkoord met clip

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR009

Zorg dat je schatjes kostbare tutje of bijtring niet verloren gaat en hang het aan dit schattige tutkoord van Hevea.

Er zit een handig naamlabel op de achterkant zodat je de naam van je kleintje erop kan schrijven en het geheel makkelijk te herkennen is in de crèche of bij de onthaalmoeder.

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Hevea bruin tutkoord uit 100% organisch katoen met een houten clip uit rubberhout om het tutkoord vast te maken aan de kledij of je kleintje zijn doek zodat het tuje niet op de grond of straat kan vallen en je kleintje het zelf kan pakken. Met de velcro-sluiting maak je het koord vol leuke schattige figuurtjes makkelijk vast aan het favoriete tutje of een smalle bijtring. Met naamlabel op de achterkant.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label - hout van de rubberboom - plantaardige inkt

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!